SDE

Пасхальні богослужіння за участю владики Юліяна (Вороновського)

22 квітня 2009
Друк E-mail
19 квітня у день Воскресіння Христового преосвященніший владика Юліян (Вороновський) очолив пасхальні богослужіння, які опівночі розпочались у катедральному соборі Пресвятої Трійці в м. Дрогобич. Звертаючись до вірних з пастирським словом, владика зазначив: «Пасха Христова - це добра новина, яку Церква голосить вже понад дві тисячі років, проникає крізь нашу щоденність і викликає радість, надію і віру у наше воскресіння». Наостанок преосвященніший побажав усім вірним, щоб радість Воскресіння Христового завітала у їхні серця, наповнивши їх миром, спокоєм, здоров'ям та багатими духовними дарами. Владиці співслужив митр. прот. Тарас Гарасимчук, канцлер єпархії та парох катедрального храму.

20 квітня владика Юліян очолив святкову Літургію в прокатедральному храмі Різдва Пресвятої Богородиці, що у м. Самборі. Наприкінці Літургії настоятель храму прот. Богдан Добрянський склав подяку архиєрею за його пастирський візит. Владиці також співслужили священики місцевих храмів – прот. Володимир Коркуна, прот. Іван Федько, прот. Микола Витівський, прот. Флор Дашинич, ієр. Любомир Григель та ієр. Тарас Рисей.

21 квітня у Світлий Вівторок, згідно з багаторічною традицією, владика Юліян очолив святу Літургію у храмі св. Миколая Чудотворця у м. Трускавець. Після завершення богослуження настоятель храму прот. Петро Івасівка склав подяку архиєрею за його пастирський візит. Владиці також співслужили прот. Ярослав Шафран, прот. Володимир Боднарчук та ієр. Василь Нестер.

Теми: Юліан (Вороновський), Катедральний собор, Самбірський деканат, Трускавецький деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори